Eten op school

De leerlingen kunnen tijdens de middagpauze op school blijven.

Kinderen die tijdens de middagpauze boterhammen eten, krijgen gratis melk of water.

Prikdranken, energiedranken, drinkbekers ongeacht hun inhoud worden niet toegestaan in de refter.

Ook worden er op school warme maaltijden en soep bedeeld.

Voor soep of een warme maaltijd wordt een bijdrage van de ouders gevraagd (zie “Bijlage bij de infobrochure”).

Soep en warme maaltijden worden besteld via een bestelformulier.

Het bestelformulier bestaat uit “één week” waarop u vermeldt welke dag(en) uw kind een warme maaltijd of alleen soep zal nuttigen.

Het bestelformulier dient telkens ingevuld te worden voor een periode (september-herfstvakantie, herfstvakantie-kerstvakantie, kerstvakantie-krokusvakantie, krokusvakantie-paasvakantie, paasvakantie-zomervakantie).

Met bestelformulieren die niet op het gevraagde tijdstip worden terugbezorgd, kan geen rekening gehouden worden behalve in geval van ziekte.

Het is niet mogelijk als u de bestelling voor uw kind doorgegeven heeft, nog maaltijden bij te bestellen (planning traiteur). Annuleren kan enkel in geval van afwezigheid wegens ziekte of andere gewettigde afwezigheid van de leerling.

Indien uw kind voor een lange periode ziek is, kan u best de bestelling telefonisch doorgeven of het bestelformulier meegeven met broer of zus.

Bij afwezigheid van een leerling wordt een warme maaltijd geannuleerd op voorwaarde dat de ouders voor 9.00 uur ’s morgens de school telefonisch verwittigen van de afwezigheid : gelieve dan ook expliciet te melden dat uw kind warm eet op school.

Enkel op schriftelijk verzoek van de ouders zal aan de leerlingen de toestemming gegeven worden om de middagpauze elders door te brengen dan in de school of thuis.

Onderaan vind je een link naar het menu.